+36 30 225 35 73info@plazmafeny.hu9023 Győr, Kodály Zoltán u. 40

Története

Története

A modern regeneratív elektromágneses terápia kifejlesztése több mint 100 éve kezdődött.

Nikola Tesla javasolta először ennek a folyamatnak a gyógyászati felhasználását.

Olyan úttörők, mint Royal Raymond Rife és George Lakhovsky fejlesztették tovább Tesla elméleteit és gyártottak hatékony gyógyító eszközöket az 1930-40-es években.

Ezután Franciaországban Antoine Priore volt az első, aki plazma csöveket használt a bioaktív mező létrehozására, aminek rendkívüli hatásai voltak és jól dokumentáltak az esetek a gyorsabb gyógyulási időkről, rák visszahúzódásokról.

A plazma csövek kialakítását és elrendezését, meglepő pontossággal ábrázolták az ókori egyiptomi kőfaragások.

Priore készüléke visszaállította a rákos sejteket normál sejtekké, és a normális sejteket stimulálta, de nem bántotta őket. A készülék teljes mértékben képes volt megfordítani az artériák elzáródását és csökkentette a koleszterin szintet. A Francia Tudományos Akadémia sok kísérletet és tesztet végzett el a találmány jótékony hatásáról, viszont nem tudták megállapítani a tudományos hátterét.

Ma már Dan Winter és Paul Harris feltalálók sikeresen feltárták, hogy miképpen hatnak a szervezetre ezek a töltött plazma hullámok. A tovább fejlesztett Theraphi™ készülékkel megtapasztalhatjuk a modern elektromágneses terápia hatékonyságát.