+36 30 225 35 73info@plazmafeny.hu9023 Győr, Kodály Zoltán u. 40

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Bertalan Viola vagyok Életmód Tanácsadó és Terapeuta. Nagyon fiatalon komoly egészségi problémával küzdöttem. Akkor ismerkedtem meg a Neolife Tudósai által kifejlesztett funkcionális tápanyag koncentrátumokkal. Ekkor döntöttem el, hogy segíteni szeretnék másoknak is, hogy egészségesek maradjanak, vagy visszanyerhessék az egészségüket. Sokat tanultam az emberi szervezet működéséről és arról, hogy nem csupán hús-vér lények vagyunk. Felismertem, hogy mennyire fontos a fizikai test és az energetikai állapot harmóniája. Igyekszem tudásommal, tapasztalataimmal és tanácsokkal segíteni testi, lelki szellemi egységben minden hozzám fordulónak.

Szabó Tibor vagyok Bioenergetikus, Fülakupunktúrás Addiktológus. Már kicsi gyermekkoromtól érdekelt, hogy miért olyan meleg a tenyerem, erre felnőttkoromban kaptam választ.

A magyar nyelv nagyon kifejező. Mikor orvoshoz megyünk sokszor még ma is azt mondjuk, hogy kezelésre megyünk. A nyelvünk még mindig hordozza a múltbéli gyógyítási formákat. Minden élő testet egy energiamező vesz körül, amit aurának hívunk. Ebben az energiatestben érzékelhetőek a pillanatnyi érzelmek, indulatok, a lelkiállapot, a félelmek. Az optimális rezgésszintünket nem könnyű rohanó világunkban megőrizni. A stressz, szorongás és a félelmek folyamatosan gyengítő hatásúak, amik testi – lelki betegségekhez vezetnek.

Több energiagyógyászati ágat végeztem el és alkalmaztam aktívan az elmúlt 16 évben. Érzékelem a finom rezgéseket, az Energiagyógyászaton belül a Prána, és a Jelgyógyászattal segítettem már sok embernek, többféle problémáján.

Megismerkedtem Dan Winter és Paul Harris munkásságával, akik a kvantum energiagyógyászati kutatásaikat  a Theraphi készülékben valósították meg. A Theraphi készülékkel még több embernek tudunk segíteni az optimális energetikai állapotot visszanyerni.

Már több mint tíz éve együtt segítünk az embereknek.