+36 30 225 35 73info@plazmafeny.hu9023 Győr, Kodály Zoltán u. 40

Rólunk

Rólunk

Munkánkat a hagyományos népi gyógyászat, a keleti gyógymódok, az orvostudomány és társtudományok kritériumainak megfelelő ismeretekre alapozzuk, holisztikus szemléletmóddal.

Hiszen a test-lélek-szellem energetikai hármassága alkotja egészünket. Egészségünk háromszögének bármely oldala is gyengült meg, magával húzza a másik két oldalt is. Az egész ember egészségét vesszük figyelembe, legyen szó az egészség megőrzéséről, az életmódról vagy akár a családi mintákról. Nagyon szeretjük megtalálni a probléma vagy problémák mögött húzódó eredeti okot, mert ha az megvan, és a szenvedője is felismeri, az már út a gyógyulás felé.

Azokat a hölgyeket, urakat és családokat várjuk állapotfelmérésre és konzultációra, akik elvesztek az egészségügy útvesztőjében:

  • akinek nincs arra ideje, hogy orvostól –orvosig járva hetek alatt kapjon diagnózist
  • panaszaikra csak részben tudtak orvosi megoldást nyújtani az egészségügyben
  • az orvosi kezelés mellett keresik az életminőség javítás lehetőségeit
  • akik tenni akarnak a hosszútávú egészségmegőrzésért, de nehezen igazodnak el az egymásnak ellentmondó, internetes információk és táplálkozási tanácsok sűrűjében
  • nem hisznek a csodaszerekben, viszont érzik, hogy az egészségi állapotunkért legnagyobb részben önmagunk vagyunk felelősek

„Semmi sem fontos az emberi lélek betegségeinek kezelésénél, egyedül csak az, hogy a beteg higgyen. (…) És főként: higgyen a saját gyógyulásában. Abban, hogy célja és föladata van még az életben, amit el kell végeznie. Aki mindezt nyújtani tudja a betegnek, az gyógyít.”

Vass Albert