+36 30 225 35 73info@plazmafeny.hu9023 Győr, Kodály Zoltán u. 40

Theraphi

Mi az a Theraphi™ ?

A Theraphi™ kezelés egy holisztikus, energetikai folyamat, amely helyreállítja a szervezet sejtjeinek kiegyensúlyozott működését.

Mi az egészség?

Minden élőlénynek, növényeknek, állatoknak, így az embereknek is van rezgése, amit az aurafotókon tisztán lehet látni.  A rezgésszintünk testi,  lelki és szellemi állapotunk adott szintjétől függ. A betegségek hátterében mindig a szervezetünk egészséges rezgésszintjének megbomlása van. Ha a rezgésállapotot sikerül visszaállítanunk a szervezetünk eredeti egyensúlyi szintjére, akkor ismét egészségesek leszünk.

Hogy működik?

A Theraphi™ készülék két oldalról egyesülő plazma-fény/infrafény segítségével hoz létre egy bioaktív mezőt, ahol az egybeolvadó töltésmezők segítik visszaállítani az emberi szervezet eredeti rezgésszintjét.

Így megakadályozva a gyulladásos vagy alulműködő sejtek, ciszták, miómák, elváltozások fejlődését.

A mezőben létrejött töltések egyenletes eloszlása egy olyan harmóniát biztosít a sejtekben, ami gyakorlatilag a daganatos sejtek töltésével is ellentétes hatást válthat ki.

Milyen a hatása?

A kezelés alatt álló személy a Theraphi™ készülék hatására anyagcsere felgyorsulást és fokozott vitalitást tapasztalhat. A kezelések alatt az örömteli, eufórikus érzések gyakran felerősödnek.

A mező töltése, és megfelelő keringése, eloszlása, közvetlen hatást gyakorol a vérkeringés és az idegpályák kiegyenlített működésére. Sok problémánál a javulás nagyon hamar észlelhető, ezek az eredmények orvosok és szakemberek által is alátámasztottak.

A hatás nem csak a jó és rosszindulatú szövetszaporulat esetén figyelhető meg. Sok esetben a Theraphi™ segít visszaállítani a keringést és az érzékelést olyan testrészeken, ahol az előtte korlátozott volt vagy teljesen elveszett. A Theraphi™ kezelés az egészség és az egyensúly visszaállításában nagy segítséget nyújt az elhangolódott szervezetnek.

További információ a Theraphi-ról:

Feltalálók

Története